Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férfivágyak tabuk nélkül

A legjobb kézimunka és faszverés puncizással.

A legjobb kézimunka és faszverés puncizással.

kezimunka.PNGSzuper síkosítós kézimunka egy dögös csajtól.


Ismét egy újabb férfivágy.
A közismert vágyakról nem írnék, mert az egyértelmű, de van egy téma amit mindenki szeret csak ritkán vallja be.
Egy szuper kézimunka vagy profi farokverés, farokmasszírozás.
Igazán szuper módon elvégezve elementáris hatása lehet. Honnan jutott eszembe?
Nemrég szörfölgettem az internetes pornó világban és ráakadtam egy videóra. A videón egy szuper testű csaj masszírozza a szerencsés kliens farkát. Nincs macera, nincs kényszer. A fickó lazán fekszik és élvezi, hogy a csaj dolgozik a farkán. És jól dolgozik. Nem sajnálja a síkosítót és néha beteszi a csodás pinájába is (ha neked úgy jobb a punciba is). Mert ezt felejtik el a kézimunkánál gyakran. A fasznak pina is kell.
Nem is csigázom tovább a kíváncsiságot.
Nézzétek meg a videót:

Igazából egyet sajnálok, hogy a csajból nem látunk többet. Piszok jó teste van és a puncija és melle is nagyon jó. :-)
Ilyen csajtól én is kérek egy ilyen kiszolgálást. :-)

Ha találtok igazán jó farokmasszázs videókat nyugodtan küldhetitek a linket!

A legjobb kézimunka és faszverés puncizással. Tovább
Kamasz férfivágyak -> filmkritika: A felolvasó

Kamasz férfivágyak -> filmkritika: A felolvasó

felolvaso.png

Akkor egy pillanatra rugaszkodjunk el a klasszikus "de megbasznám" stílustól. Vagy mégsem. :-)

Bizonyára mindenkinek volt olyan kamasz emléke, hogy látott filmeken (nem pornó filmeken) olyan jeleneteket amikre azt mondta hűha.

Nemrég láttam egy ilyen filmet. Igazából egy jelenet ragadott meg (bár tudom, hogy a film készítője mást szeretett volna), egy fürdőjelenet. Pontosabban a fürdőjelenet után amolyan törölköző jelenet.

A film "A felolvasó" címen fut. Amolyan háború utáni német film amiben mindenféle lelki válságokat élnek meg a háborút túlélt (vagy akkor született) emberek.
A szétlőtt város próbál talpra állni. Diákok iskolába járni. Szóval csak simán élni. Nem megyek bele, mert ez az oldal felvállaltan nem népnevelésről és kultúráról szól, hanem a szexről. :-)

SPOILER
Szóval van egy 15 éves kamaszfiú, aki rosszul lesz és egy 30+os nő segít rajta (Kate Winslet). Haza kíséri. Normál esetben a téma ki is futott.
Csakhogy a fiú visszamegy megköszönni a segítséget. És véletlen meglátja a nő szeméremdombját miközben az átöltözik. Nem nagy ügy. Láttunk már ilyet sokat. Mégis izgató. Amolyan kukkolós érzés. A srác elfut.
Aztán persze visszatér mert ott van az a fránya férfivágy, hogy mi volna ha?
Egyszóval visszamegy, segít a nőnek szenet felvinni a pincéből (igen szenet, az a fekete vacak amit régen tűzhelyben égettek, hogy meleg legyen) közben összekoszolja magát...

És itt a lényeg. Fürdeni kell. :-) És ő fürdik.

És el is jutottunk egy igazi férfivágyhoz. Amolyan kamaszférfi vágy.
Ki kell szállni a kádból, és egy hatalmas törölköző már érkezik is. A srác nem is lát mást, csak egy törölközőt.
Kiszáll a nő törölgeti, majd nagytotál és kiderül, hogy Kate Winslet meztelen. A törölgetés átmegy óvatos simibe aztán Kate előre nyúl és rámarkol a kamasz farokra a következő kísérő mondattal: "Hát ezért jöttél vissza"
Naná. :-)

A lényeg, hogy a bevezetés után orbitális baszás következik amit mi csak villanásnyi emlékképként látunk ahogy a srác utólag visszaemlékszik.

És férfivágy témában ez a film el is érte a csúcspontját. Igen. Egy igazi MILF bevezet a szexbe és a farkunkat bevezeti a pinába. Hányszor képzeltük ezt el. Hányszor vágytunk ilyen rámenős érett csajszira aki nem tököl, de buján és dögösen rámarkol a meredező farkunkra? :-)

Mondjátok el, hogy ki az aki nem vágyott vagy vágyik ilyesmire??? A kezdő tökölődés helyett. Mert a tény, hogy sokan nem az első nagy szerelmünkkel esünk át az első szexen, hanem az első lánnyal (kit sokszor alig ismerünk) akiről le tudtuk imádkozni a bugyit.

A film nézése közben valamiért még felrémlett a Kamaszkorom legszebb nyara című film és Fellini Amarcordja

Két fotó a két filmből ami talán segít rájönni mire gondoltam.

208id_20_325_w1600.jpg

kamaszkorom.png

 

Kamasz férfivágyak -> filmkritika: A felolvasó Tovább
Döngetés az albérletben. Noémi 1

Döngetés az albérletben. Noémi 1

deauxma-sexy-big-tits-milf-fucks-in-stockings-09.jpg

Ez valós megtörtént eset, még fiatalabb koromból.

Akkoriban is döglöttem a buja nálam idősebb csajok után (még nem hívtuk őket MILF-nek), csak nehezemre esett leszólítani őket. Nem foghatom az alkalomra vagy lehetőségre mivel elég jóképű sportos srác voltam, és a nők észrevettek. Persze ezt meg kellett tanulni kezelni és eleinte nem tudtam mire vélni. Főleg, hogy inkább az idősebb (30-as) csajok vettek észre, csak ugye 18 éves fejjel, nem gondoltam, hogy úgy vesznek észre. A korosztályomban meg mindig a jócsaj barátnője mozdult rám, amit a jó csaj szervezett. Soha sem értettem. Mintha féltek volna tőlem.
Na mindegy. A történet nagyjából ott indult, hogy a szórakozó helyen kértem egy italt és mellettem egy harmincas picit telt de borzasztóan szexi csajt egyszerűen nem akart észrevenni a pincércsaj. Úgyhogy neki is kértem egy italt (mivel a pincércsaj átnézett a bögyin és egyből felém fordult) és mint aki jól végezte dolgát az italokkal elkezdtem sasszézni a haverokhoz. Gondoltuk leintünk pár csajt és majdcsak lesz valami. Nagy stratégia, de ez volt. :-)

Szóval miközben sasszézok a csaj utánam jött és megköszönte az italt, majd kérdezte, hogy táncolunk-e. Ekkor néztem meg jobban.
Nálam jóval alacsonyabb teljesen baba arcú huncut tekintetű csaj volt isteni cicikkel és egy olyan popsival amin majd szétszakadt a feszes szoknya.
Szóval a tekintetemmel jó alaposan felmértem és úgy tűnt elégedett azzal amit az arcomon lát, mert kaptam egy nagyon huncut mosolyt.
A lényeg a haverok megkapták az italt én meg léptem táncolni. Én nem tudom, hogy mikor kezdődött, de hamarosan faltuk egymást tánc közben meg a szórakozóhely árnyasabb részein. Egyértelmű volt, hogy ez nem maradhat annyiban.
Sajnos én voltam aznap a sofőr, így nehézkes lett volna lelépni. Nem is volt hova menni (akkor ez még így ment), szóval az eset végén hazavittem a Noémit is és a haverokat is.
Természetesen a haveroktól kaptam az ívet, bár abban egyetértettek, hogy most azonnal szívesen cserélnek velem. És nem csak azért mert nekik nem volt kapásuk.
De másnap azért felhívtam Noémit a melóhelyén.
Elég gyorsan közölte, hogy akkor találkozzunk nála kora délután. Mármint az albérletében. Ami egy szoba bérletet jelentett.

Megérkeztem hozzá és behívott a szobájába. A főbérlő még nem volt otthon. Tett, vett (én ugye azt hittem megyünk valahova), de nem tudott elkészülni. Aztán amikor odaléptem mögé azonnal hozzám tapadt és a feszes popsit odatolta a farkamhoz ami mémi pipiskedést jelentett mivel vagy 25-30cm-el voltam magasabb nála.
És természetesen 18 évesen azonnal éreztem, hogy itt bíz akció lesz. Volt már némi tapasztalatom, meg volt pár nem egyéjszakás kapcsolatom is, még ha nem is sok. Szóval majré volt némi de kezelhető volt, de itt akkor is egy 30-as nőről volt szó. Más kaliber mint amit eddig ismertem.
Benyúltam hátulról a blúzába ahol melltartónak nyomát sem találtam, de találtam két gyönyörűen duzzad mellet olyan kemény bimbókkal, hogy megakadt bennem a hang. Igaz előző este a diszkóban is ellenőriztem, de az más szitu volt. És ugye akkoriban még nem volt minden második csajnak műcicije.
Közben olyan igyekezettel forgatta a popsiját a farkamon, hogy azt hittem letörik a farmerban.
A feszes szoknya meg csúszott fel a combján.
Szóval gondoltam segítek a szoknyának és elkezdtem felfele simogatni a combját. Lassan csúszott felfele a kezem és egy buja lucskos és forró puncit éreztem. Ellenben bugyit egy szálat sem.
Ahogy belemarkoltam a pinába, mert ez nem punci volt, hanem egy 100%-os nőies pina, olyan mély hörgésszerű sóhaj tört fel belőle. Addigra én nagyjából már azzal sem törődtem volna, ha meteoreső esik. Meg akartam baszni ezt a szukát.
Megfordult és mint egy őrjöngő szexfúria úgy rángatta ki az övemet meg úgy gombolta ki a nadrágomat, hogy majd szétszakadt. A farkam meg csurom nedvesen úgy pattant elő, hogy fröccsent a lé mindenfelé. De ekkor már tombolt bennem minden. Noémi türelmetlenül letaposta a nadrágom, ami azonnal satuba fogta a bokámat, de kit érdekel az ilyenkor. Az egyik csodás melle elszabadult a blúzból, de már baszni akartam. Megfogtam a feszes kerek fenekét és kompenzálandó a magasságkülönbséget Noémit feldobtam a mögötte levő íróasztalra.
Ahogy felhúzta a lábát és megláttam azt a csodás pinát, azt hittem elájulok. Ilyen buját addig még nem láttam.
Igazi lucskos pina hatalmas kisajkakkal.
A farkam szinte lila fejjel fényesen tombolva vetette magát ebbe a buja csodába. És ez volt az a pillanat hogy végérvényesen a rabja lettem ennek a pinának. Ilyen lágyan és forrón még egyetlen barátnő puncija sem fogadott. Olyan érzés volt látni ahogy a fényesen lilán szinte fájdalmasan feszülő makkom belesimul ebbe a szinte habos gyönyörbe, hogy szinte szédültem.
Olyan erővel döngettek az asztalon, hogy az íróasztal majd szétesett és közben verte a falat. Ami lássuk be panelban nem túl szerencsés.
Noémi hebegve nyögdécselt én meg próbáltam visszatartani a robbanást.
Egyszerűen nem voltunk magunknál. Basztam és basztam. Az asztalról potyogott minden. A fal döngött. Én meg minden alkalommal amikor tövig nyomtam éreztem azokat a csodás puha ajkakat az ágyékomon cuppanni.
Éreztem, hogy Noémi megfeszül. Nem tudtam hol tart, de ez a feszülés feltépte az addig gondosan fenntartott gátakat és úgy spricceltem tele azt a csodás pinát, hogy azt sem tudtam mit csinálok. Lüktető farkammal basztam ameddig csak túl érzékeny nem lett. Noémi meg hörögve nyögött.
Aztán ráborultam.
Nem tudom mennyi ideig pihegtünk így. A csodás pinából lassan folyt ki a farkam mellett a kettőnk leve.

Miközben remegő lábbal próbáltam magam annyira rendbe hozni, hogy fel tudjam venni a nadrágom kintről beszólt a főbérlő (egy kb. 35-40es alapvetően csinos nő), hogy Noémivel azonnal beszélni akar.
Valahogy röhögnünk kellett, de egyértelmű volt, hogy Noémi albérletének annyi.
Kicsit zavarban távoztam és annyiban maradtunk, hogy még találkozunk.
Természetesen A főbérlő felmondta az albérletet. De ez akkor nem számított.
Részemről itt indult a buja pinák iránti rajongásom. Addig is imádtam a puncit még ha nem is volt túl nagy tapasztalatom, de ez most más volt.

Döngetés az albérletben. Noémi 1 Tovább